VNPF

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) is in 1993 opgericht om de collectieve belangen van de poppodia en -festivals van Nederland te behartigen. Daarnaast streeft het naar bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en -festivals.

 

In het belang van haar leden oefent de VNPF invloed uit op wetgeving en overheidsbeleid die poppodia en -festivals aangaan, zoals bijvoorbeeld cultuurbeleid, arbo-wetgeving, belastingen en regelgeving omtrent openbare veiligheid.

De VNPF ontwikkelt diensten voor haar leden om daarmee hun prestaties te verbeteren. Verder sluit de VNPF collectieve overeenkomsten met leveranciers van diverse producten en diensten om korting voor de leden te verkrijgen. De VNPF verleent tevens diensten aan de apart opgerichte werkgeversvereniging WNPF, voor de ontwikkeling van een eigen cao.

 

Tot slot organiseert de VNPF jaarlijks diverse bijeenkomsten, waar kennis over relevante onderwerpen wordt uitgewisseld.

 

VNPF

Bataviastraat 24 unit 1.13 
1095 ET AMSTERDAM

Tel: 020 421 50 05

Email: info@vnpf.nl

www.vnpf.nl