VvKR

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De VvKR is een belangenvereniging voor kleinschalige en specialistische reisorganisaties. Naast het opkomen voor de belangen, wil de VvKR een kennis- en inspiratieplatform zijn voor haar leden. We helpen onze leden in hun verdere ontwikkeling op het gebied van kennis en inspiratie. Wij doen dit door het organiseren van kennisbijeenkomsten, workshops, netwerkontmoetingen en een kenniscentrum op ons besloten ledenportaal. Daarnaast hebben we een mooi reisportaal waar leden zich kunnen presenteren en waar reizigers inspiratie kunnen opdoen voor hun vakantie of reis.

 

Kleinschalig toerisme

Inmiddels is de VvKR gegroeid naar een vereniging met meer dan 400 leden die we bij voorkeur reisspecialisten noemen omdat zij staan voor een persoonlijke benadering en een grote kennis omtrent de reizen die zij organiseren. De reisspecialisten van de VvKR zijn gericht op kleinschalig en gespecialiseerd toerisme. De klanten van onze reisspecialisten reizen over het algemeen op individuele basis of in kleine groepen, vaak overnachten zij op unieke locaties en in bijzondere accommodaties.

 

Wettelijke eisen

De vereniging garandeert dat haar leden voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties. Dit houdt onder meer in dat alle leden die pakketreizen verkopen, zijn aangesloten bij één van de reisgarantieregelingen zoals bijvoorbeeld STO Garant, GGTO of SGR. Tevens hebben al onze leden die pakketreizen verkopen een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die hun pakketreisactiviteiten dekt.

 

Doelstelling

Onze doelstelling voor de komende jaren is om de VvKR verder te professionaliseren en een kennis- en inspiratieplatform te bieden voor haar leden. Daarnaast zal de VvKR de wettelijke zekerheden die haar leden bieden onder de aandacht brengen bij de consument.

 

Vereniging van Kleine Reisorganisaties VvKR

Zaalboslaan 44
6881 RJ Velp

Tel: 085-0604422

www.vvkr.nl