IVBB Instituut voor Verenigen, Branches en Beroepen

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

IVBB is het Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen

 

IVBB neemt het initiatief om samen met verenigingen kwaliteit nadrukkelijk op de kaart te zetten. In co-creatie met toonaangevende verenigingen, zoals MKB Nederland, organiseert IVBB activiteiten die resulteren in nog betere producten en diensten voor leden van professionele ledenorganisaties.

 

Kwaliteit

Samen met verenigingen werken aan de kwaliteit van professionele ledenorganisaties. Samenwerken in de denktank, wetenschappelijk onderzoek doen, kennisopbouw over kwaliteit realiseren. Peer-to-peer samenwerking tussen leden van verenigingen geeft een waardevolle nieuwe dimensie aan het kwaliteitsinstrumentarium.

 

Innovatie

Professionele ledenorganisaties dienen steeds betere ondersteuning te bieden aan hun leden. IVBB organiseert ondersteuning door in co-creatie samenwerking tussen verenigingen te faciliteren. IVBB organiseert bijeenkomsten waar verengingen samen kunnen werken om onderscheidende producten en diensten samen te bedenken en ontwikkelen.

 

Voor meer informatie kijk op ivvb.nl

 

IVBB is uitvoerend partner van het Milieubeheerprogramma, een online hulpmiddel waarmee branches ondernemers kunnen helpen bij het nemen van verplichte energiemaatregelen. Ontwikkeld vanuit het perspectief van de mkb-ondernemer: begrijpelijk, gebruiksvriendelijk en geld besparend. Dit programma is een vervolg op de campagne Wattjemoetweten van MKB-Nederland.