Rabobank

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Rabobank

 

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. In Nederland bedienen we ruim 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. De Nederlandse economie zit in de lift, maar toch heeft 85 procent van het mkb moeite structureel te groeien. Daarom stimuleren wij ondernemers gezond te groeien door inzet van onze financiële oplossingen, kennis en netwerken. Bijvoorbeeld met ons platform Rabobank.nl/groei en onze events, zoals de Rabo Werkplaats. 

Rabobank.nl/groei

Op ons platform Rabobank.nl/groei helpen we ondernemers een handje met de groei van hun bedrijf, met slimme tips en praktijkvoorbeelden van andere ondernemers. Want als het over groei en succesvol ondernemen gaat, luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank.
> Kijk op Rabobank.nl/groei 

Rabo Werkplaats

Samen met MKB-Nederland organiseren we de Rabo Werkplaats. Een event om ondernemers te helpen groeien en vernieuwen. Zo helpen we het mkb om innovatief, duurzaam en toekomstbestendig te ondernemen. Want als het goed gaat met het mkb, gaat het goed met Nederland.