sluit dit venster Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Ondernemer: laat uw mening horen!
MKB-Nederland organiseert voor de vierde keer de verkiezing voor de MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze verkiezing moet gemeenten stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers. Want ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

  • MKB >
  • Word lid

Word lid van MKB-Nederland

Ja, ik word lid/ ontvang graag meer informatie
> Ik wil graag weten wat het lidmaatschapstarief is


MKB-Nederland, dat ben jij!

Uw stem in Den Haag
MKB-Nederland laat uw stem horen bij politiek Den Haag, bij gemeenten en in Brussel. Wij maken ons dagelijks hard voor meer ruimte voor ondernemerschap!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief of volg ons: twitter.com/mkbnl

Evenementen & bijeenkomsten
MKB-Nederland organiseert meerdere netwerkevenementen en informatieve bijeenkomsten waaraan u kunt deelnemen. Het grootste jaarlijkse evenement, waar leden gratis aan kunnen deelnemen, is de Week van de Ondernemer in Utrecht. Dit event vindt plaats in april en heeft een uitrol met regionale Ondernemerscongressen door heel Nederland, ook bij u in de buurt. Bekijk onze agenda voor alle evenementen.

MijnMKB.nl
MijnMKB is het gebruikersportaal van MKB-Nederland dat ondersteuning biedt op het terrein van ondernemerschap. Ondernemers kunnen hier relevante publicaties en producten downloaden, scans uitvoeren om hun bedrijf door te lichten en de daaruit volgende to-do’s bekijken en uitvoeren. Maak direct uw eigen profiel aan op: www.mijnmkb.nl. Het portaal wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe faciliteiten en voordelen.

Boeken Eerste-Hulp-bij en business guides
Zoekt u hulp bij online ondernemen of de eerste stappen over de grens? Op MijnMKB zijn de handige boeken Eerste-Hulp-bij te vinden. Hierin staat praktische informatie, advies en tips van collega-ondernemers. Daarnaast zijn er ook nuttige business guides over landen om internationaal zaken mee te doen. U kunt deze boeken gratis downloaden of tegen een ledentarief hardcopy bestellen.

Whitepapers
MKB-Nederland biedt u whitepapers met informatie over bijvoorbeeld de inzetbaarheid van uw personeel, het communiceren met uw klanten en wet- en regelgeving bij exporteren. Ook deze whitepapers zijn gratis te downloaden op MijnMKB.

Scans
Op het ondernemersportaal zijn ook handige scans te vinden. Zoals een scan om de vindbaarheid van uw website te testen en een scan om te checken hoe gezond uw eigen personeel eigenlijk is.

Word daarom lid!
Wilt u lid worden of meer informatie ontvangen over lidmaatschap? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via 088-6520026.

> Lidmaatschapstarief ondernemers 2015

Volg MKB-Nederland:

MKB in de regio

Region Map

Maak hieronder uw keuze voor een MKB kantoor in uw regio.