MKB NederlandMKB Nederland

Informatiebijeenkomst Rusland druk bezocht

21 augustus 2014
Informatiebijeenkomst Rusland druk bezocht

Bijna 200 ondernemers en branchevertegenwoordigers hebben vanochtend in de Haagse Malietoren een informatiebijeenkomst over de Europese sancties tegen Rusland en het Russische importverbod bijgewoond.

De drukbezochte ochtend was georganiseerd door MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland in samenwerking met de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Financiën en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De ondernemers kregen niet alleen de ins en outs van de maatregelen en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven gepresenteerd, maar konden de vertegenwoordigers van de verschillende departementen ook vragen stellen. Van die mogelijkheid werd grif gebruik gemaakt.

De RVO heeft op haar website een speciaal ‘loket sancties Rusland’ ingesteld, waar ondernemers met vragen (telefonisch en per mail) terecht kunnen. Ook nadere informatie over alle sanctiemaatregelen is via deze portal te vinden.

RVO werkt nog aan een Q&A, deze zal binnenkort worden gepubliceerd.

Foto: Jeroen Poortvliet

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Misbruik naam MKB-Nederland

Misbruik naam MKB-Nederland

Wees alert op zogenaamde facturen en aanbiedingen namens MKB-Nederland.
Helaas wordt de term 'MKB' en een variant op ons logo regelmatig gebruik voor bewuste misleiding van ondernemers. Ga hier na of u daadwerkelijk te maken heeft met MKB-Nederland.

Sancties Rusland

Sancties Rusland

Op 29 juli heeft de EU een pakket sancties aangenomen tegen Rusland. RVO heeft een ondernemersloket voor vragen. MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland en RVO organiseren een voorlichtingsbijeenkomst voor ondernemers op 21 augustus.