MKB noordMKB noord

Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

27 april 2012
Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

Het is gebleken dat de 4 Mijl van Groningen ontzettend leeft onder de bedrijven in het Noorden. De bedrijvenloop is niet langer zomaar een loop, maar een ware concurrentiestrijd tussen de vele bedrijven.

14 oktober - 26 ste editie van de 4 mijl van Groningen

Bedrijven worden steeds fanatieker, zo stellen ze trainingsschema’s op en proberen ze bij de top 3 van bedrijven te komen. Nadat er een zware inspanning is geleverd en de deelnemers over de finish zijn gekomen is er tijd voor een hapje en drankje in de VIP tent die zich bevindt bij de finish op de Vismarkt.

MKB-Nederland Noord loopt dit jaar voor de derde keer mee met een eigen team. Kennispartner en hoofdsponsor van de 4 mijl Menzis, heeft 7 startbewijzen beschikbaar gesteld. Deze plaatsen stellen we beschikbaar voor leden van MKB-Nederland Noord. Over twee weken zullen we vanuit de aanmeldingen willekeurig 7 namen halen die mee kunnen lopen met de 4 mijl. U kunt zich opgeven via r.vanderborn@mkb.nl  . Na 2 weken ontvangt iedereen, dus ook als u niet bent ingeloot, een bericht.

Bent u nog geen lid? Meldt u dan aan als kennismakingslid en maak kans op een van de startbewijzen (klik hier voor meer informatie).

Update; helaas de startplekken zijn vergeven

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

NL Exporteert

NL Exporteert

De app NL Exporteert biedt snel en eenvoudig actuele land specifieke informatie en geeft toegang tot lokale netwerken en adviezen. Hiermee is ‘NL exporteert’ letterlijk de wegwijzer voor ondernemers op buitenlandse markten. Te downloaden in de App Store en Google Play.

Ontmoet ons op Twitter

Ontmoet ons op Twitter

Als eerste op de hoogte van nieuws & evenementen? Volg de twitter van MKB-Nederland Noord

Eerste Hulp bij Online Ondernemen

Eerste Hulp bij Online Ondernemen

Driekwart van alle mkb-ers heeft een website. Online ondernemen gaat nog een stap verder. Wat is voor uw onderneming nu echt van belang? Download gratis Eerste Hulp bij Online Ondernemen of bestel hier een hardcopy van het boek voor €14,95.

Duurzaam inkopen

Duurzaam inkopen

Gezocht! Concrete voorbeelden/ervaringen -goed & slecht- inzake duurzaam inkopen door overheden. Kijk hier voor meer informatie.