MKB noordMKB noord

Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

27 april 2012
Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

Het is gebleken dat de 4 Mijl van Groningen ontzettend leeft onder de bedrijven in het Noorden. De bedrijvenloop is niet langer zomaar een loop, maar een ware concurrentiestrijd tussen de vele bedrijven.

14 oktober - 26 ste editie van de 4 mijl van Groningen

Bedrijven worden steeds fanatieker, zo stellen ze trainingsschema’s op en proberen ze bij de top 3 van bedrijven te komen. Nadat er een zware inspanning is geleverd en de deelnemers over de finish zijn gekomen is er tijd voor een hapje en drankje in de VIP tent die zich bevindt bij de finish op de Vismarkt.

MKB-Nederland Noord loopt dit jaar voor de derde keer mee met een eigen team. Kennispartner en hoofdsponsor van de 4 mijl Menzis, heeft 7 startbewijzen beschikbaar gesteld. Deze plaatsen stellen we beschikbaar voor leden van MKB-Nederland Noord. Over twee weken zullen we vanuit de aanmeldingen willekeurig 7 namen halen die mee kunnen lopen met de 4 mijl. U kunt zich opgeven via r.vanderborn@mkb.nl  . Na 2 weken ontvangt iedereen, dus ook als u niet bent ingeloot, een bericht.

Bent u nog geen lid? Meldt u dan aan als kennismakingslid en maak kans op een van de startbewijzen (klik hier voor meer informatie).

Update; helaas de startplekken zijn vergeven

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Wetenschapsagenda

Wetenschapsagenda

Welke wetenschapsvragen dragen bij aan het concurrerend vermogen van Nederland? Waar dient de wetenschap zich op te richten voor nieuwe economische kansen. Hoe verhoudt dit zich tot maatschappelijke uitdagingen? Met uw inbreng tijdens de conferentie Science-for-Competitiveness helpt u antwoorden op die vragen te vinden.

Duurzaam inkopen

Duurzaam inkopen

Gezocht! Concrete voorbeelden/ervaringen -goed & slecht- inzake duurzaam inkopen door overheden. Kijk hier voor meer informatie.

Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen

Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen

Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen. Waarom zijn de Staten en Waterschappen belangrijk voor het bedrijfsleven? Wat zijn de landelijke standpunten?

Het vrije woord

Het vrije woord

MKB-Nederland is geschokt door de barbaarse aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs. Deze terroristische daad is een regelrechte aanval op het vrije woord en raakt ons tot het in diepst van onze ziel. Onze vrijheid en democratie mogen nooit capituleren voor dit soort acties van haat en geweld. Op vele plaatsen in de wereld laten mensen dat zij aan zij op indrukwekkende wijze ook zien. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun nabestaanden.