MKB noordMKB noord

Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

27 april 2012
Maak kans op startbewijs voor de 4 mijl in het team van MKB-Nederland Noord

Het is gebleken dat de 4 Mijl van Groningen ontzettend leeft onder de bedrijven in het Noorden. De bedrijvenloop is niet langer zomaar een loop, maar een ware concurrentiestrijd tussen de vele bedrijven.

14 oktober - 26 ste editie van de 4 mijl van Groningen

Bedrijven worden steeds fanatieker, zo stellen ze trainingsschema’s op en proberen ze bij de top 3 van bedrijven te komen. Nadat er een zware inspanning is geleverd en de deelnemers over de finish zijn gekomen is er tijd voor een hapje en drankje in de VIP tent die zich bevindt bij de finish op de Vismarkt.

MKB-Nederland Noord loopt dit jaar voor de derde keer mee met een eigen team. Kennispartner en hoofdsponsor van de 4 mijl Menzis, heeft 7 startbewijzen beschikbaar gesteld. Deze plaatsen stellen we beschikbaar voor leden van MKB-Nederland Noord. Over twee weken zullen we vanuit de aanmeldingen willekeurig 7 namen halen die mee kunnen lopen met de 4 mijl. U kunt zich opgeven via r.vanderborn@mkb.nl  . Na 2 weken ontvangt iedereen, dus ook als u niet bent ingeloot, een bericht.

Bent u nog geen lid? Meldt u dan aan als kennismakingslid en maak kans op een van de startbewijzen (klik hier voor meer informatie).

Update; helaas de startplekken zijn vergeven

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities. Via de interactieve wereldkaart per land in één oogopslag actuele info. Zoek op ‘NL exporteert’ en download de gratis app in de App Store (iOS) of in Google Play.

De Ondernemerskalender

De Ondernemerskalender

Iets gemist? Verleden tijd. Ondernemers missen niets dankzij De Ondernemerskalender!

Prinsjesdag 2015

Prinsjesdag 2015

Een terugblik op de derde dinsdag van september in woord én beeld. Inclusief nieuwsbriefspecial met belangrijkste maatregelen voor het bedrijfsleven.

Duurzaam inkopen

Duurzaam inkopen

Gezocht! Concrete voorbeelden/ervaringen -goed & slecht- inzake duurzaam inkopen door overheden. Kijk hier voor meer informatie.