Dit is ondernemen
Online identificeren bij de overheid
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Winand Quaedvlieg
Column
23-01-2020
Episch (on)waarschijnlijke handelsdeal na Brexit
Op 31 januari, om middernacht, is de geopolitieke aardverschuiving Brexit een feit. Het grote werk begint dan pas.
Project

MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Language Institute Regina Coeli ('de Nonnen van Vught') dagen ondernemers uit met de MKB Export Award om internationaal hun bedrijf op de kaart te zetten. Met deze wedstrijd willen zij mkb-ondernemers helpen om hun bedrijf symbolisch op de wereldkaart te zetten en hun internationale ambities waar te maken.

Brochure
09-01-2020
De maatschappelijke waarde van ondernemers
Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) leveren op veel vlakken een bijdrage aan de Nederlandse maatschappij. De bijdrage die ze leveren en de maatschappelijke waarde die ze hiermee creëren is lang niet altijd zichtbaar. In dit rapport wordt de maatschappelijke waarde onder de loep genomen. Op welke vlakken kunnen ondernemers maatschappelijke waarde creëren?
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter Jacco Vonhof

Bescherming van persoonsgegevens is een groot goed en nodig ook, in dit data-tijdperk. Daar is niemand op tegen. En ja, soms zijn de privacyregels pietluttig. Maar op sommige punten slaat de regelgeving echt door.