Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contacformulier. 

 MKB-Rotterdam ledenreis naar München
1710
Deze eerste MKB Rotterdam Rijnmond Business reis van donderdag 17 tot zaterdag 19 oktober is bedoeld voor leden die zaken willen doen of willen gaan doen met Duitsland en specifiek de regio München. De reis wordt georganiseerd door MKB-Nederland Rotterdam in samenwerking met MKB-Nederland en NLinBusiness.
1710
georganiseerd door MKB-Nederland, VNO-NCW en AWVN op donderdag 17 oktober in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle

2810
MKB-Nederland en VNO-NCW organiseren samen met het ministerie van EZK een training over het actuele consumentenrecht. Deze vindt plaats op maandag 28 oktober in de Malietoren te Den Haag.

0511
Dinsdag 5 november, Den Haag; Organisatie: Malaysian Investment Development Authority i.s.m. NLinBusiness

0611
Groene Groeiers-bijeenkomst op woensdag 6 november bij Philips in Drachten

1112
Woensdag 11 december 2019 te Ede. U kunt dan weer een grote variëteit aan workshops bijwonen, veel interessante bedrijven ontmoeten op de informatiemarkt en netwerken met gelijkgestemden en deskundigen.

1212
Donderdag 12 december, Utrecht. Het congres 'De Kracht van Inclusieve Technologie' komt voort uit een samenwerking van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie en de Coalitie voor Technologie en Inclusie.