Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contacformulier. 

eHerkenning
1411
Donderdag 14 november, Den Haag. Meld u snel aan voor deze kick-off-bijeenkomst van de voorlichtingscampagne over EHerkenning.
1511
Elke derde vrijdag van november is de 'Dag van de Ondernemer' en dit jaar dus op 15 november

2011
Een praktisch hulpmiddel om mkb-ondernemers doeltreffend en efficiënt te ondersteunen bij energiebesparing en de hulp die verenigingen daarbij kunnen bieden. Dat zijn de twee centrale thema’s van een informatiebijeenkomst op 20 november 2019 in Utrecht, bedoeld voor verenigingen die zijn aangesloten bij MKB-Nederland. Deelname is kosteloos, maar tevoren aanmelden is noodzakelijk.

1112
Woensdag 11 december bij de Reehorst te Ede. Meld u snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen.

1212
Donderdag 12 december, Utrecht. Het congres 'De Kracht van Inclusieve Technologie' komt voort uit een samenwerking van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie en de Coalitie voor Technologie en Inclusie.

1912
Op donderdag 19 december 2019 vindt de jaarlijkse Eindejaarsborrel van MKB-Nederland en VNO-NCW plaats.