Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contacformulier. 

1112
Woensdag 11 december bij de Reehorst te Ede. Meld u snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen.
De kracht van inclusieve technologie
1212
Donderdag 12 december, Utrecht. Het congres 'De Kracht van Inclusieve Technologie' komt voort uit een samenwerking van de Kennisalliantie Inclusie en Technologie en de Coalitie voor Technologie en Inclusie.

1912
Op donderdag 19 december 2019 vindt de jaarlijkse Eindejaarsborrel van MKB-Nederland en VNO-NCW plaats.

1301
Bent u een innovatieve mkb’er of start-up met interesse in de Belgische markt? En werkt u aan technieken of initiatieven die bijdragen aan slimme en schone mobiliteit van personen en goederen? Ga dan van 13 tot en met 15 januari 2020 mee met de mkb-handelsmissie naar België met minister Kaag en voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhof. Van 13 tot en met 15 januari 2020.

0302
Wilt u zakendoen in Israël en/of de Palestijnse Gebieden, samenwerken met kennisinstellingen, of heeft u al jaren een zakelijke relatie met lokale partners en blijft u graag met hen in contact? En heeft u in het bijzonder zakelijke ambities in Israël op het gebied van HTSM of circulaire innovaties, of in de Palestijnse Gebieden binnen de landbouw- of ICT-sector? Ga dan van 3 tot en met 6 februari mee met deze missie onder leiding van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Aanmelden kan tot en met 15 december.