Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

2609
Opleidingsmodule i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, i.s.m. SPO-Nyenrode
Groene Groeiers
2609
kennissessie over opschaling en financieringsmogelijkheden. Initiatief van het netwerk Groene Groeiers i.s.m. ScaleUpNation. Organisatie: Triodos Bank Nederland.

2809
Specialisten van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland in Genève vertellen wat er speelt.

0510
Opleidingsmodule i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, i.s.m. SPO-Nyenrode

0510
Tijdens deze bijeenkomst op donderdag 5 oktober, georganiseerd door de brancheverenigingen van de Nederlandse retailsector, zullen een aantal actuele onderwerpen aan bod komen. Na afloop van het programma vindt er een aansluitende netwerklunch plaats. In geval van belangstelling graag aanmelden via de RSVP-link.

2610
Op donderdag 26 oktober (13.30-15.00 uur) organiseert VNO-NCW / MKB-Nederland samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse Ambassade in Ankara, RVO en NL Works een informatiebijeenkomst in het teken van de wederopbouw van de getroffen gebieden in Turkije. Graag bij aanmelding doorgeven of je fysiek of digitaal wilt deelnemen.

3010
Maandagmiddag 30 oktober 2023, Bunnik. Organisatie: MKB-Nederland en VNO-NCW i.s.m. de Autoriteit Persoonsgegevens

3110
Op 31 oktober 2023 vindt Slim Digitaal aan de bak plaats.

0611
Samen werkt Centrumorganisaties voor morgen