Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
2205
Zakendoen in India? Ga dan mee op handelsmissie India: 22 t/m 25 mei, met premier Rutte en ministers Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit), Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport).
2905
Kom op 29 mei naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in het Planetarium in Amsterdam over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

0506
Kom op 5 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Roermond over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

0706
Kom op 7 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Apeldoorn over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

1206
Kom op 12 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Oranjewoud (bij Heerenveen) over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

1406
Kom op 14 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Hoeven over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.