Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
2408
Vrijdag 24 augustus 2018 van 10:00 tot 12:00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Schakel te Nijkerk
3008
Bezield leiderschap: Hoe kunnen we de Sustainable Development Goals dichterbij brengen? Dat is het thema van het Christelijk-Sociaal Congres 2018 dat op woensdag 29 en donderdag 30 augustus wordt gehouden bij de Zonheuvel te Doorn. Hierbij volgt het programma van donderdag 30 augustus. Het belooft weer een inspirerend congres te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

0409
Je bent gehackt, wat nu? Vierde in een reeks van vijf bijeenkomsten over cybersecurity van NRC Live in Den Haag.

1009
De industrie bevindt zich in het hart van deze transities, zoals de klimaat- en energieomslag, technologische transitie en de weg naar de circulaire economie. Verschillende vragen in het teken van deze transitie staan centraal op de derde Dag van de Industrie op maandag 10 september 2018 van 14.00 tot 17.00 uur. Meld u aan en ontdek de kracht van de Nederlandse industrie!

1309
Donderdag 13 september 2018, Den Haag; met Leendert-Jan Visser namens VNO‑NCW en MKB‑Nederland; alleen voor leden van de NBCC

1809
Op dinsdag 18 september 2018 vindt de jaarlijkse Prinsjesdagborrel van MKB-Nederland en VNO-NCW plaats. Uitsluitend op uitnodiging.

2009
Op 20 september a.s. blijft niets bij het oude en staat alles in het teken van nieuw. Op de Inspiratiedag van en UWV in samenwerking met VNO-NCW Brabant Zeeland maakt u kennis met nieuwe denkroutes en ontmoet u nieuwe mensen. Internationaal trendwatcher en futurist Tony Bosma brengt u in een multimediale lezing helemaal op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen met betrekking tot de toekomst van werk en de invloed van robotisering. Kortom, meld u aan en laat u verrassen.

2409
Tijdens BusinessBoost Experience stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Hoe bouw je aan een winnend team? Welke innovaties zijn niet te missen? Hoe zorg je voor een ultieme klantbeleving? En, hoe bouw je verder aan een financieel gezond bedrijf? Kom naar BusinessBoost Experience en maak kennis met bekende ondernemers en experts die je helpen jouw ideeën voor de toekomst te realiseren. Laat je inspireren door topondernemers op 24 september in Rotterdam.

2509
Samen maken we Nederland weerbaar tegen cybercriminaliteit stap voor bent! Vijfde in een reeks van vijf bijeenkomsten over cybersecurity van NRC Live in Den Haag.

2809
Op vrijdagmiddag 28 september organiseren RVO.nl, NL International Business en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een voorlichtingssessie voor het Nederlandse bedrijfsleven over het wederopbouwprogramma van Sint Maarten