Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

2309
Gezamenlijke webinar van VNO‑NCW, MKB‑Nederland en de ACM op woensdag 23 september.
MalieAcademy
2409
Van 24 september (voor die datum is intussen meer informatie bekend) tot en met 10 maart. De Nederlandse samenleving verandert snel. Voortschrijdende digitalisering en (disruptieve) technologische innovaties bieden oplossingen voor tal van vraagstukken, maar dragen ook bedreigingen in zich.

2409
Neem deel aan een virtuele handelsmissie naar Antwerpen (stad én regio) op 24 en 25 september; de handelsmissie speelt in op de kansen op het gebied van mobiliteit.

2409
Cybersecurity-webinar voor ondernemers van MKB-Nederland i.s.m. Nationale-Nederlanden op donderdag 24 september

2409
Donderdag 24 september bij de Bovag in Bunnik; Hoe kunnen transportondernemers hun data beter gebruiken om het rendement te verhogen?

2509
vrijdag 25 september - Decade of Transformation

2509
Vrijdag 25 september 2020; organisatie: PHB (Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen) / SADC (Schiphol Area Development Company)

3009
Op woensdag 30 september vindt NEX20 plaats: volledig online, met inspirerende key note sprekers, een-op-een adviesgesprekken met het buitenlands ambassade- en handelsnetwerk, een groot scala aan webinars, beursstands en netwerktafels met actuele thema’s.

0510
Week 41, start maandag 5 oktober. Ideeën/wensen zijn welkom!

0810
Donderdag 8 oktober; organisatie: VNO-NCW, RIjksdienst voor Ondernemend Nederland, Netherlands-African Business Council