Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.


1110
Op dinsdag 11 oktober is het zo ver: dan is er weer een nieuwe editie van de talkshow ‘ De Staat van Leiderschap’.

1210
Het Minisymposium Stoffen wordt twee keer per jaar georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen met VNO-NCW, Koninklijke VNCI en WECF.

1210
Oktober is de cybersecuritymaand en tevens wordt de Week van de Veiligheid georganiseerd.

1210
Vanaf 2023 moeten werkgevers met 100 of meer werknemers de CO2-uitstoot van de reizen van hun personeel gaan registreren.

0311
Vanaf september wordt de Wet Toekomst Pensioenen behandeld in de Tweede Kamer. Met de tweedaagse opleiding Wet Toekomst Pensioenen & Governance maakt u kennis met het nieuwe pensioencontract. Deze opleiding organiseren we in samenwerking met pensioenopleider SPO. De opleiding is exclusief toegankelijk voor deelnemers/cursisten werkzaam bij de leden van VNO-NCW en MKB-Nederland.

0811
Vanaf 14 september kunnen vrouwelijke ondernemers die met hun bedrijf meer impact willen maken zich aanmelden voor een exclusieve Marketing Bootcamp van Google, in samenwerking met MKB-Nederland en Impact Hub Amsterdam.

1811
Op de derde vrijdag van november zetten we alle ondernemers in het zonnetje