MKB-Nederland: voor een kansrijk ondernemersklimaat!

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Het bestuur

Ondernemers bepalen de koers van MKB-Nederland. Zij leveren via hun brancheorganisatie of lokale vereniging de ervaringen en kennis op basis waarvan wij onze lobbydoelen formuleren. Via een uitgebreid netwerk van commissies, platforms en werkgroepen wordt het beleid van MKB-Nederland bepaald.

De medewerkers

MKB-Nederland is gevestigd in de Malietoren in Den Haag en staat onder leiding van directeur Leendert-Jan Visser. MKB-Nederland heeft één gezamenlijk bureau met VNO-NCW, onder leiding van algemeen directeur Cees Oudshoorn.

Leendert-Jan Visser
alg. directeur mkb-nederland
Cees Oudshoorn
algemeen directeur bureau vno-ncw en mkb-nederland
Harry van de Kraats
directeur sociale zaken
Guusje Dolsma
plv. directeur sociale zaken
Mieke Ansems
directeur communicatie

Onze standpunten

MKB-Nederland maakt zich hard voor een kansrijk ondernemersklimaat. Wil je weten welk standpunt wij innemen op belangrijke ondernemersthema's zoals financiering, lokale lasten, aanbesteden en arbeidsmarkt? Bekijk onze dossiers en lees alle ins en outs.

Onze projecten

MKB-Nederland voert verschillende projecten uit om het ondernemerschap in Nederland te bevorderen. Meer informatie over een specifiek project? Neem contact op met de projectleider.
 

Onze leden

MKB-Nederland vertegenwoordigt ruim 170.000 ondernemers. Kijk hier voor een overzicht van de brancheorganisaties en lokaal partners die bij ons zijn aangesloten.