Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

0506
Het overvolle stroomnet - verduurzaming onder hoogspanning?". Onder die noemer vindt het volgende Maliecafé van VNO-NCW en MKB-Nederland plaats op maandag 5 juni (16.00-17.00 uur). Tijdens een inspirerend uurtje gaan we in gesprek met Daan Schut (CTO Alliander) en Barabara Huneman (voorzitter Cluster-6).
0906
Opleidingsmodulen i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, in samenwerking met SPO-Nyenrode

1906
Op maandag 19 juni 2023 organiseert MKB-Nederland een informatieve bijeenkomst over dit onderwerp in Den Haag

2006
Eén van de IMVO-uitdagingen is het terugdringen van kinderarbeid, een probleem dat wereldwijd nog steeds veel voorkomt. MKB-Nederland nodigt je op van harte uit voor deze bijeenkomst. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. Heb je interesse? Meld je dan aan.

2006
Webinar van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en VNO-NCW en MKB-Nederland uit de serie: Naar een skillsgerichte arbeidsmarkt met de landelijke verbindende skillstaal CompetentNL op dinsdag 20 juni van 15.30 tot 16.30 uur (Online).

2106
Opleidingsmodulen i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, in samenwerking met SPO-Nyenrode

2606
Werkgevers krijgen helaas in toenemende mate met loonbeslag te maken. Daarom is het goed te weten hoe dit proces voor hen verloopt en de belangrijkste acties zijn.

2806
Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door de brancheverenigingen van de Nederlandse retailsector, zullen een aantal actuele onderwerpen aan bod komen. Na afloop van het programma vindt er een aansluitende netwerkborrel plaats. In geval van belangstelling graag aanmelden via de RSVP-link.

2609
Opleidingsmodule i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, i.s.m. SPO-Nyenrode

0510
Opleidingsmodule i.h.k.v. de Wet Toekomst Pensioenen, i.s.m. SPO-Nyenrode