Meer doen met sociale media? Drie webinars

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
22-06-2020

Ondernemersorganisatie MKB-Nederland organiseert in samenwerking met Facebook drie webinars over hoe bedrijven sociale media kunnen inzetten: meer doen met Instagram en Facebook en aansprekende content maken. Alle webinars zijn gratis.

 

Webinar 1: Hoe vertel ik mijn bedrijfsverhaal via Instagram?

Op Instagram is het belangrijk om op te vallen met aansprekende en zelfgemaakte content. Geef volgers dus een uniek inkijkje in uw bedrijf, uw diensten of uw producten. Interessant, maar ook lastig om mee te starten. Hoe zorgt u ervoor dat uw Instagramsite opvalt? In een interactief webinar maakt Lise Devits, marketingexpert bij Facebook, u stap voor stap bekend met de mogelijkheden van Instagram. Ook voor ondernemers die al begonnen zijn met Instagram maar vastlopen is dit webinar nuttig, want er is genoeg ruimte om vragen te stellen aan de experts. Evelien Bosch van Facebook is de host van dit webinar. Ze vraagt Arno Lubrun, countrymanager Facebook Benelux, en MKB-Nederland-voorzitter Jacco Vonhof om hun kennis en ervaringen te delen.

Dit webinar is op 30 juni om 12.00 uur. U kunt u aanmelden via Facebook.

 

Webinar 2: Hoe haal ik meer uit mijn Facebookpagina?

Veel ondernemers willen weten hoe ze meer uit hun Facebookpagina kunnen halen. Wie anders dan Facebook zelf kan u daarover meer vertellen? In dit webinar gaat Lise Devits, marketingexpert bij Facebook, dieper in op de mogelijkheden die Facebook biedt voor bedrijven. Ze legt uit hoe u uw online aanwezigheid kunt versterken, bijvoorbeeld door klantcontact. Ook gaat ze dieper in op knoppen zoals 'website bezoeken', 'afspraken maken' of 'vacatures plaatsen' die helpen om uw bedrijfsresultaat te stimuleren.

Dit webinar is op 7 juli om 12.00 uur. U kunt u aanmelden via Facebook.

 

Webinar 3: Hoe maak ik aansprekende content voor mijn sociale kanalen?

Dit webinar bespreekt hoe u uw bedrijf kunt promoten door aansprekende foto's, video's of verhalen (content) te plaatsen die uw klanten interessant vinden op uw Facebook- en Instagrampagina's. Er wordt aandacht besteed aan online contact leggen met uw klanten, aan het creëren van interessante content en aan sociale media op mobiele telefoons. U krijgt mooie voorbeelden te zien en enkele apps die uw verhalen boeiend maken.

 

Dit webinar is op 14 juli om 12.00 uur. U kunt aanmelden via Facebook.