Dit is ondernemen
Schrijf je nu in voor de MKB Export Award 2019
Online hulpmiddel waarmee branches ondernemers kunnen helpen bij het nemen van verplichte energiemaatregelen.
Online identificeren bij de overheid
Informatieplicht energiebesparing
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
08-11-2019
Grijsgedraaide plaat over innovatie kan definitief de kast in
Zo rond de jaarwisseling komen ze weer langs: de grijsgedraaide platen van de top 2000. Ik ken er nog één: over innovatie.
Project

MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Language Institute Regina Coeli ('de Nonnen van Vught') dagen ondernemers uit met de MKB Export Award om internationaal hun bedrijf op de kaart te zetten. Met deze wedstrijd willen zij mkb-ondernemers helpen om hun bedrijf symbolisch op de wereldkaart te zetten en hun internationale ambities waar te maken.

Criminaliteit
Brochure
08-11-2019
De onderwereld is al goed georganiseerd. Nu de bovenwereld nog
We willen allemaal af van de giftige invloed van criminelen. Van het dumpen van drugsafval tot liquidaties en vergismoorden. Ondernemers willen niet worden meegetrokken naar de onderwereld; geen oneerlijke concurrentie, geen reputatieschade, geen brandgevaar of aantasting van de leefomgeving. Ondernemers willen en móeten in een veilige samenleving hun werk kunnen doen.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter Jacco Vonhof

Te duur, te tijdrovend, te ingewikkeld. Om die redenen zien veel kleinere bedrijven bij een conflict af van een gang naar de rechter. Een slechte zaak, want ook voor ondernemers moet het recht toegankelijk zijn.