Bereken snel de financiële positie van jóuw bedrijf door
Een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Susanne van Dijk
Column
27-05-2020
Eindelijk de WHOA: tweede kans zonder surseance of faillissement
De Wet homologatie onderhands akkoord is gisteren door de Tweede Kamer aangenomen. Dat is belangrijk om faillissementen en baanverlies te vo
Project

Via het MKB Ondernemerspanel kun je je stem laten horen over nieuwe wet- en regelgeving en actuele ondernemerschapsthema's.

Infoblad
Informatieblad
08-05-2020
Infoblad Protocollen 1,5 meter-economie
In dit infoblad geven MKB-Nederland en VNO-NCW informatie over de protocollen die branches/sectoren kunnen of moeten opstellen. Protocollen geven richting aan het veilig werken in bedrijven tijdens deze coronatijd.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter

Tot 20 mei in deze coronalock-down? Dat is uitzichtloos. Laten we alsjeblieft snel focussen op wat wél kan en zowel de samenleving als de economie weer wat lucht geven.