Ondernemersagenda voor herstel en groei
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


 

Column
10-04-2024
Cybercrime vraagt om een gezamenlijk front
Cybercrime is inmiddels een ware plaag voor het bedrijfsleven. Dit vraagt om actie van politie, justitie, politiek en bedrijfsleven.
Project

Veel ondernemers hebben moeite om financieel de regie te houden. Op zoek naar hulp moeten ze zich maar net een weg weten te banen door het woud van regelingen en instanties. De campagne Geldzorgen de baas helpt.

Brochure
14-03-2024
Dit is ondernemen in het MKB: over de betekenis, waarde en fases van het ondernemerschap
Een handzaam en informatief boekje over ondernemen in het midden- en kleinbedrijf, speciaal voor het Kamerlid gemaakt. Met als doel inzicht te geven wat het mkb is, doet en betekent, voor onze economie én samenleving.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Word Vriend van MKB-Nederland

• Wij komen op voor jouw ondernemersbelang
• Steun onze boodschap en activiteiten

 

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter Jacco Vonhof

Alle begrip voor de aandacht en de operatie Beethoven van het kabinet voor de grote multinationals in ons land. Tegelijk is het hoog tijd voor actie voor de andere 99 procent van ons bedrijfsleven, het mkb, vindt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland.