BN'ers bedanken ondernemers met videoclip 'Bovenal'

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
12-11-2020

BN’ers hebben een bijzondere videoclip gemaakt waarmee ze een ode brengen aan alle ondernemers van Nederland. Dat doen ze op het lied ‘Bovenal’ dat speciaal hiervoor is geschreven door Robin van Beek. Het mkb-nummer zal op 20 november de Dag van de Ondernemer extra luister bijzetten. Het lied en de clip zijn een hart onder de riem voor de ondernemers die zo belangrijk zijn voor onze economie en maatschappij, maar het in deze coronatijd zwaar te verduren hebben.

 

Favoriete ondernemer bedanken 

Behalve voorzitter Jacco Vonhof en directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland figureren ook BN’ers als Dennis Weening, Vivienne van den Assem, Erik van der Hoff, Lex Uiting, Jetske van den Elsen, Martine Sandifort en Evelien Bosch in de clip, die ieder hun favoriete ondernemer bedanken.

 

Erkenning voor lef en inzet 

Op vrijdag 20 november viert Nederland op initiatief van MKB-Nederland voor het vijfde jaar op rij de Dag van de Ondernemer. Die is bedoeld om ondernemers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun lef, inzet en bijdrage aan onze economie en samenleving. Dit jaar roept voorzitter Jacco Vonhof zowel organisaties als particulieren op ondernemers die dag een hart onder de riem te steken.

Het mkb-nummer ‘Bovenal’, dat speciaal voor de Dag van de Ondernemer is uitgebracht, is een initiatief van ondernemer Erik Jan Gulden (Fortune Factory) en zanger Robin van Beek. De clip is in samenwerking met MKB-Nederland tot stand gekomen.