Handelsmissie 'Slim naar Antwerpen' en 'De Grote Verbinding'

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
20-07-2020

Bent u actief in duurzame woon-, verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wilt u deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan de digitale handelsmissie 'Slim naar Antwerpen' en 'De Grote Verbinding' op 24 en 25 september, georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen samen de met brancheorganisaties FME en Agoria. Online ontmoet u ondernemers die willen samenwerken aan slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen.

 

Mobiliteit Antwerpen

Stedelijke en regionale overheden investeren de komende jaren miljarden euro's in de mobiliteit van de Antwerpse regio. Het bedrijfsleven van Vlaanderen kan veel zelf, maar kijkt ook naar de expertise en capaciteit die Nederland in huis heeft. Samenwerken is van belang voor de introductie van innovatieve technologieën. U krijgt tijdens de handelsmissie antwoorden op vragen als welke tenders zijn opengesteld, waar Vlaanderen naar op zoek is en waar u op moet letten.
 

Stel zelf programma samen

Er is een gevarieerd aanbod aan online sessies, waarmee u zelf de twee missiedagen invult, passend bij uw wensen en de uitdagingen van uw bedrijf. Laat u bijvoorbeeld in de 'plenaire zaal' inspireren door voorlopers in het vak en innovatieve bedrijven uit België en Nederland. Verdiep u in verschillende thema's in de aansluitende break-outsessies en ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmakingsessies. Of neem deel aan de digitale meet & greet-parallelsessies met Nederlandse en Belgische deelnemers met als thema:
- De Grote Verbinding (Lantis: Oosterweel);
- Slimme bereikbaarheid als drijfveer voor Antwerpen en de regio (Stads- en Vervoersregio Antwerpen).

 

Datum

Donderdag 24 september en vrijdag 25 september.

 

Plaats

Online.

 

Kosten

250 euro exclusief btw per Nederlands bedrijf, met een maximum van twee deelnemers per bedrijf.

 

Programma

Bekijk het voorlopige programma.

 

Aanmelden

Meld u voor 10 augustus hier aan voor deze digitale handelsmissie. Elke deelnemer moet zich apart inschrijven. Er kunnen maximaal 25 bedrijven aan het onderdeel matchmaking deelnemen. Wanneer u zich snel aanmeldt voor de digitale missie, dan is de kans dat u aan de matchmaking kunt deelnemen het grootst.